This event has passed.
📣Jemputan ke Webinar Percuma NARC 10/2021
🪧Anak Tantrum – Kenapa dan Apa yang patut Ibu Ayah buat?
🗓 25 September 2021 (Sabtu)
⏰ 11 pg – 12.30 ptg
📌Synopsis:
Perkembangan emosi bermula sejak anak berada dalam kandungan Iagi dan berterusan sehingga dewasa. Ia membentuk tingkah laku anak dan cara mereka berinteraksi dengan orang dan persekitaran sekeliling. “Tantrum” adalah salah satu “behaviour” anak yang menpengaruhi penyertaan dalam aktiviti harian : bermain,pengurusan diri dan pembelajaran. Dalam webinar ini, penceramah akan berkongsi mengenai apa itu “tantrum”, kenapa anak tantrum, kepentingan menangani isu ini , dan pendekatan yang boleh digunakan oleh ibu bapa, guru atau terapis.Dengan pendekatan yang sesuai , diharapkan ibu bapa dapat menangani isu “tantrum” anak dengan lebih baik.
Webinar adalah percuma. Sila mendaftar di sini: https://bit.ly/narcwebinar2021-10
Youtube Live Streaming
Contact and Support us at:
Email: narc@uitm.edu.my