Salam & Selamat Sejahtera,Pusat Sumber Autisme Nasional (NARC), Fakulti Sains Komputer dan Matematik, UiTM Shah Alam dan juga Persatuan Kebangsaan Malaysia (NASOM) sedang menganjurkan acara “Berkongsi Sesi dengan Orang dengan Autisme (PWA)”.

Perinciannya adalah seperti berikut:

Tarikh: 6 Disember 2019
Tempat: TH5, Bangunan CS1, Fakulti Komputer & Sains Matematik, UiTM Shah Alam
Masa: 3.00 pm – 5.30pm

Tentatif Program:

3.00 pm : Pendaftaran dan Sesi Bergaul

3.30 pm — 4.15 pm : Sesi perkongsian oleh Encik Mohd Syafiq Badrul Hisham, Sarjana Universiti Malaya

4.15 pm – 5.00 pm : Sesi perkongsian oleh Encik Muhammad Faiz Danyal. Tumbuh di Pucuk

5.00 pm – 5.30 pm : Kumpulan Sokongan Ibu Bapa / Penjaga, UiTM

5.30 pm : Teh
Kami mengalu-alukan semua orang ke sesi perkongsian ini untuk mendengar, berkongsi dan memahami antara satu sama lain dengan lebih baik.

Pendaftaran untuk Sesi Berkongsi boleh dilakukan di pautan ini:

Untuk pertanyaan lebih lanjut, sila hubungi Encik Mohd Nazrul Mohd Amin di 011-1237 6754.

Sebarkan berita ini dengan berkongsi acara kami dengan rakan dan keluarga di Facebook dan minta sokongan mereka, di tempat kerja anda melalui e-mel atau berbual semasa waktu makan tengah hari, dengan kelab sukan atau kumpulan komuniti yang terlibat dengan keluarga anda; dengan jiran anda semasa berbual atau nota di peti surat mereka. Terima kasih.